Samenwerking Payconiq en Sisow voor online betalen met smartphone

20 juni 2018

Helmond/Amsterdam– Payconiq en Sisow kondigen een samenwerking aan. Met dit partnership wordt het voor webwinkeliers die met payment service provider Sisow werken mogelijk om Payconiq aan te bieden in hun online check-out.

Over Payconiq
Payconiq is een omnichannel betaalmethode waarmee consumenten via hun smartphone kunnen betalen. Naast online in webshops rekenen gebruikers van de gratis app ook in fysieke winkels en met vrienden onderling mobiel af. De innovatieve betaalapp werd in 2015 gelanceerd door ING. Inmiddels opereert het Nederlandse bedrijf zelfstandig op de Belgische en Luxemburgse markt, en in Nederland wordt de betaaldienst binnenkort uitgerold. Elke consument die de gratis app heeft gedownload kan dan met zijn smartphone betalen bij aangesloten verkooppunten, on- en offline. Guido Vermeent, CEO Payconiq Nederland: “Wij zijn erg blij met het partnership met een mooie PSP als Sisow. Dit is weer een stap in het bereiken van ons doel, de grootste aanbieder worden van mobiel betalen.”

Sisow
Sisow heeft zich de afgelopen jaren bewezen binnen de e-commerce branche, zowel in België als Nederland, en op kleinere schaal in Duitsland. Met een stabiele ‘motor’, puur gebruiksgemak en nul uitval realiseert Sisow waar het ondernemers om te doen is: omzet. En er is nog iets anders waarmee zij hoog scoren bij e-tailers: financiële helderheid. Sisow is glashelder over de kosten. Bij Sisow dus géén abonnementskosten, géén opstartkosten en géén afnameverplichting. Alles zit in het all inclusive tarief, waarmee de ondernemer tegelijk profiteert van gratis support, gratis plug-ins en gratis upgrades. De transparantie en het all inclusive pakket is vaak doorslaggevend voor veel ondernemers. Geen verborgen cijfers en letters, maar wat je ziet is wat je krijgt en dit alles met een prettige vriendelijke service en kwaliteit van techniek waar je als ondernemer op kunt vertrouwen, bouwen en groei creëren.”

Mobiel betalen in heel Europa
Mobiel betalen is aan een grote opmars bezig: in België en Luxemburg kan er al bij ruim 50.000 winkeliers afgerekend worden met de QR-codes van Payconiq. Het bedrijf heeft de ambitie door te groeientot een Europees digitaal betaalplatform.