Ook bij Jeans Centre betaal je met Payconiq

13 november 2018

AMSTERDAM, 13 november 2018 – Vanaf vandaag kan er bij alle vestigingen van Jeans Centre worden betaald met Payconiq. Dankzij de betaalapp kan de portemonnee of bankpas worden thuisgelaten. De aankoop wordt afgerekend door het scannen van een QR-code, gevolgd door de bevestiging met pincode of vingerafdruk via de smartphone.

Payconiq maakt betalen via de smartphone in winkels, webshops, en onderling met vrienden en familie gemakkelijk. De betaalapp is op zowel Android als iOS toestellen te gebruiken en werkt snel en gemakkelijk, ongeacht bij welke bank de consument een bankrekening heeft.

Jeans Centre start met Payconiq in alle 98 fysieke winkels. Binnenkort zal de jeansspecialist de betaalmethode ook in haar webshop aan gaan bieden. Jeans Centre is het verkooppunt van spijkerbroeken van diverse merken, zoals Garcia, Rockford Mills, Tripper, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars.

“Payconiq past bij ons doel om een unieke shopping experience te creëren,“ zegt Michelle van Herk-Hendricx, Marketing Manager van Jeans Centre. “We bieden een hoge mate van service in onze winkels. Daar hoort ook het betaalgemak van Payconiq bij. We zijn trots dat we Payconiq als een van de eerste retailers landelijk kunnen aanbieden.”

Betalen via elke smartphone
Bij Jeans Centre kan worden betaald door een QR-code te scannen met een smartphone. De QR-code wordt geprint op de bon. Winkeliers kunnen ook kiezen voor weergave van de QR-code op een andere manier, waaronder de bestaande pinterminal, kassadisplay, sticker, tablet of smartphone, wanneer zij Payconiq als betaalmethode willen aanbieden. Voor consumenten is Payconiq gratis en winkeliers betalen een scherp tarief per transactie.

Vorige week maakte Payconiq bekend dat ook ICI PARIS XL de betaalmethode in alle 154 filialen aanbiedt. De komende tijd zal Payconiq doorgaan met het uitbreiden van het landelijk dekkende netwerk bij retailers