TanQyou Park biedt Payconiq als betaalmiddel

12 maart 2019

Amsterdam, 12 maart 2019 – TanQyou Park biedt vanaf vandaag Payconiq aan als betaalmiddel. Via de Payconiq app is het afrekenen van de parkeeractie sneller en vooral een stuk eenvoudiger.

TanQyou heeft sinds vorig jaar haar eigen parkeer app: TanQyou Park. In een jaar tijd is de parkeer app doorontwikkeld op alle fronten, waarbij ook nieuwe betaalmiddelen zijn toegevoegd naast de automatische incasso. Het is nu ook mogelijk om de parkeeracties snel en eenvoudig via Payconiq te betalen.

Direct betalen via smartphone
Parkeeracties met TanQyou Park worden door één druk op de knop afgerekend. Aan het einde van de maand kan via de ontvangen factuur Payconiq als betaalmethode worden gekozen, waardoor ‘in-app’ direct de rekening kan worden betaald. De betaling wordt goedgekeurd via pincode of vingerafdruk.

TanQyou Park is de nieuwste toevoeging aan de aanbieders van Payconiq. Het betaalmiddel maakt betalen met een smartphone in winkels, webshops en onderling met vrienden en familie gemakkelijk. In winkels kan de rekening worden afgerekend via het scannen van een QR-code die wordt weergegeven op het pin-apparaat, kassascherm, bon of sticker. Ook online kan de aankoop worden betaald via een QR-code, of via een in-app koppeling wanneer je via een smartphone shopt.

De betaalapp is op zowel Android als iOS toestellen te gebruiken en werkt snel en eenvoudig, ongeacht bij welke bank de gebruiker een bankrekening heeft. Payconiq wordt gesteund door banken en voldoet aan hoge veiligheids- en privacy eisen.

Jan-Harmen Akkerman van TanQyou zegt: “Met de toevoeging van Payconiq aan onze betaalopties bieden we de gebruikers van TanQyou Park meer betaalgemak. Met hetzelfde eenvoud waarmee je een parkeeractie uitvoert in onze app, kun je nu ook aan het einde van de maand de rekening eenvoudig betalen.”

Guido Vermeent van Payconiq zegt: “We zijn blij met de samenwerking met TanQyou. Met TanQyou Park voegen we een nieuwe sector toe aan het brede aanbod van winkels, horeca, webshops en andere aanbieders waar je met Payconiq kunt afrekenen.”

De TanQyou Park app vind je in de Appstore en de Google Play Store.