Boodschappen betalen met Payconiq bij Dirk en Dekamarkt

1 april 2019

Doe je boodschappen bij Dirk of Dekamarkt? Dan kun je je portemonnee voortaan thuislaten! Want ook bij deze supermarkten kun je nu betalen met Payconiq. Het maakt niet uit of je een iPhone of Android smartphone hebt, of bij welke bank je bankiert. Payconiq is voor iedereen gratis te downloaden en te gebruiken.

Betalen met Payconiq is eenvoudig, veilig en snel. Aan de kassa geef je aan dat je met Payconiq wil betalen. De caissière laat een QR-code op het kassascherm verschijnen. De QR-code scan je met de Payconiq app en je rondt de betaling eenvoudig af op je smartphone met een vingerafdruk of pincode. Geen los geld of pasjes meer nodig dus!

Later dit jaar starten we een leuke actie met Dirk en Dekamarkt. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!