Online betalen met Payconiq bij De Online Drogist

4 november 2019

DeOnlineDrogist.nl, de grootste drogisterij van Nederland, heeft Payconiq toegevoegd als online betaalmiddel. Met Payconiq kunnen klanten veilig en snel hun online bestelling kunnen afrekenen met hun mobiel, zonder dat daarbij een bankapp nodig is. Dit zorgt voor een snelle en prettige betaalervaring.

Met Payconiq kun je direct betalen met een vingerafdruk of pincode via de app. Wanneer je via een desktop besteld scan je met de Payconiq app een QR-code die in de check-out verschijnt. Winkel je mobiel, dan wordt je direct naar de Payconiq app doorgestuurd om de betaling te voltooien.

De Online Drogist en Payconiq organiseren regelmatig leuke acties om het betaalmiddel te promoten. Tijdens geselecteerde periodes betaal je bijvoorbeeld geen verzendkosten wanneer je met Payconiq betaalt.

Gemakkelijk online betalen
De uitbreiding richting online betalen markeert de volgende stap in de ontwikkeling van Payconiq in Nederland. Iedereen met een iOS- of Android telefoon kan met de app betalen, ongeacht bij welke bank iemand zit. Met aandeelhouders als ASN Bank, ING, Rabobank, Regiobank en SNS is Payconiq betrouwbaar en altijd van de beste beveiliging voorzien.

De online betalingen bij De Online Drogist worden verwerkt via onze partner PAY. De Payment Service Provider ondersteunt Payconiq bij het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke online  (verkoop)ervaring.