Scan, betaal en go met Payconiq bij Café SOOF

20 november 2019

Bijna iedereen is er mee bekend: lange wachtrijen tijdens de lunch. Wachten is nooit leuk, maar helemaal niet wanneer je trek en eventueel haast hebt. Café SOOF en Payconiq sloegen de handen ineen om dit te verhelpen.

Café SOOF heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Ede en is verbonden aan Het Nieuwe Kantoor (HNK). Tijdens de lunch is het vaak drukker dan op andere momenten van de dag. Om de wachtrijen te verkorten en zelf te laten verdwijnen wordt Payconiq sinds kort als betaalmiddel aangeboden, direct in het schap.

Wachtrijen verkorten met QR-codes
Wanneer je een Café SOOF-vestiging inloopt, zie je boven de producten in het koelschap stickers met QR-codes van Payconiq hangen. Mensen kunnen met de Payconiq-app de code scannen, betalen en vervolgens zelf hun broodje, salade of drankje pakken. Consumenten kunnen zo direct genieten van hun lunch, zonder ervoor in de rij te hoeven staan of dat er een medewerker aan te pas hoeft te komen. Scan, betaal en go, maar vooral enjoy.

Ook Payconiq Scan, Grab & Go aanbieden? Neem dan contact met ons op.