Nu ook afrekenen met Payconiq bij Bristol

22 november 2019

Vanaf deze week kan iedereen ook in de Bristol filialen in Nederland mobiel betalen met Payconiq. In België kon al een tijdje met de app betaald worden, maar nu bieden ook alle 116 Nederlandse winkels van Bristol het betaalgemak van Payconiq.

Betalen met een smartphone
Bristol, gespecialiseerd is in kleding en schoenen voor het hele gezin, heeft in Nederland 116 winkels. Deze week is Payconiq toegevoegd als betaalmiddel in alle winkels. Wanneer een klant een aankoop wil afrekenen met de betaalapp dan wordt simpelweg de QR-code die de caissière op het kassadisplay laat verschijnen met de smartphone gescand. Geen pas, geen portemonnee en alles veilig en snel.

Betalen met je smartphone via Payconiq bij Bristol wordt door kassapartij Cow Hills mogelijk gemaakt. Omdat iedereen van leuke voordelen houdt, komt er binnenkort een kortingactie aan voor iedereen die bij Bristol met Payconiq betaalt. Wil je hier meer over weten, hou dan onze Facebookpagina in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van kortingen en het laatste nieuws.

Wil je profiteren van betalen met Payconiq, maar heb je de app niet nog? Download deze dan in de App Store of via Google Play. Wil je als winkel ook Payconiq aanbieden aan jouw klanten? Kijk dan op onze zakelijke pagina of neem direct contact met ons op.