Doneren met Payconiq bij de Dierenbescherming

29 november 2019

Elk jaar collecteert de Dierenbescherming om alle dieren in Nederland een beter leven te geven. Waar men vroeger altijd wel wat losgeld in huis had, is dat tegenwoordig minder vanzelfsprekend. Om toch een zo hoog mogelijk bedrag op te halen, ging de Dierenbescherming een samenwerking met Payconiq aan.

Tijdens de landelijke collecteweek, dit jaar van 29 september tot en met 5 oktober, gingen duizenden vrijwilligers langs de deuren om zo veel mogelijk geld op te halen. Naast de optie om met contant geld te betalen kon dat ook cashloos via een QR-code.

Doneren met QR-codes
Doneren met een QR-code via je mobiele telefoon is gemakkelijk, veilig en snel. De Payconiq QR-code kan worden gescand op het legitimatiebewijs van de collectant of op de nieuwe kartonnen collectebus. Via de app kan eenmalig een standaard gift worden gedaan of het bedrag eventueel handmatig worden aangepast. Bij elke donatie verhoogde Payconiq tevens de gift met €0,50.

Niet-thuis kaartje
Ook mensen die niet thuis waren werden tijdens de collecteweek bereikt. Zij kregen een niet-thuis kaartje in de bus. Hierop stond een QR-code waarmee alsnog kon worden gedoneerd. Op deze manier deden Payconiq en de Dierenbescherming er alles aan om zoveel mogelijk dieren te helpen.

Ben je benieuwd naar wat Payconiq kan beteken voor jouw collecte? Neem dan contact met ons op.