Betaal nu ook met Payconiq bij SPAR University, de GRAB & GO studentenformule van Nederland

9 december 2019

Bij het studentenleven hoort snel en makkelijk betalen en dit kan nu ook met Payconiq bij SPAR University. SPAR University is er voor iedereen op universiteits- en hogeschool campussen. Voor studenten en medewerkers, maar ook voor iedereen die langsloopt.

Veel studenten gaan tijdens hun studie op kamers en worden daar voor het eerst geconfronteerd met dagelijks voor zichzelf zorgen. Schoonmaken, wassen en voor jezelf en eventueel je huisgenoten koken; het hoort er allemaal bij. Bij SPAR University vind je alle producten die je dagelijks nodig voor een gezond en duurzaam bestaan. Maaltijden, snacks to go, dranken en huishoudelijke artikelen. Niet alleen producten om je kater te veroorzaken, maar ook om deze weer gezond weg te werken.

Aan de kassa’s van Spar University scan je nu eenvoudig de QR-code met de Payconiq app om af te rekenen. Geef akkoord op het bedrag met je vingerafdruk of pincode en je kunt meteen door naar college, of naar huis.

De SPAR University vind je op de TU Delft, TU Eindhoven, VU Amsterdam, EUR Rotterdam, UU Utrecht, RU Nijmegen, HvA Amsterdam, HU Utrecht en de TUE Eindhoven.