Payconiq kondigt samenwerking met UNICEF aan

9 december 2019

Payconiq werkt sinds kort samen met Unicef. Unicef brengt als kinderrechtenorganisatie structurele verbetering in de levens van kinderen. Belangrijk werk waar miljoenen kinderen mee geholpen worden en waar medewerkers van Unicef zich elke dag voor inzetten. Uiteraard draagt Payconiq daar graag een steentje aan bij.

De samenwerking tussen Payconiq en Unicef Nederland focust zich op dit moment op de medewerkers. Zij zijn immers de drijvende kracht achter de wereldwijde kansen voor kinderen. Net als bij veel andere organisaties is het tijdens de lunch een drukte van jewelste met lange rijen als gevolg. Van wachten en rijen wordt niemand blij, en al helemaal niet als je trek hebt. Om dit voor medewerkers te verbeteren, werd de Payconiq-sticker als oplossing geïntroduceerd. Met de komst van de sticker kunnen medewerkers hun lunch kaartloos betalen door de sticker met hun telefoon te scannen. Het is wanneer je het in perspectief plaatst een kleine verbetering, maar met de komst van Payconiq is de lunchrij beduidend korter en sneller geworden. Zo blijft er voor medewerkers meer tijd over om te ontspannen en zich daarna vol nieuwe energie in te zetten voor hun belangrijke werk.

Unicef staat bekend als dé kinderrechtenorganisatie die zich inzet voor gezondheid, onderwijs, voeding, bescherming en gelijke kansen voor kinderen. Payconiq wil dat belangrijke werk graag ondersteunen. In de toekomst zal daarom de samenwerking verder worden uitgebreid.