Gezonde keuzes maken wordt gemakkelijker met Vitaminstore en Payconiq

16 december 2019

Gezondheid en bewust leven zijn relevante thema’s waar veel mensen mee bezig zijn. Meer sporten, minder snacken en bewuster leven;  een gezondere levensstijl nastreven is iets waar Payconiq en Vitaminstore je graag bij helpen.

Een gezonder leven start bij het maken van beslissingen die bij jouw levensstijl passen. Vitaminstore staat al 21 jaar bekend om hun service en deskundigheid omtrent gezondheid, voeding, bewegen en uiterlijke verzorging. Door de achtergrond van het team in sportvoeding, voedingssupplementen en beautyproducten, zijn klanten verzekerd van eerlijk en deskundig advies. Al deze kennis komt perfect van pas wanneer je gezonder en bewuster leven niet moeilijker wil maken dan nodig.

Een goed begin is het halve werk
De samenwerking tussen Payconiq en Vitaminstore gaat halverwege december 2019 van start. Om gebruikers van Payconiq extra te motiveren wordt er vanaf januari gestart met leuke acties. Klanten die in een van de 35 winkels of de online shop van Vitaminstore met Payconiq betalen, kunnen zo vanaf 2020 genieten van fijne extra’s. Laat dat nieuwe jaar en die gezondere jij maar komen.