Afrekenen in cafés zonder te wachten dankzij Payconiq en Index Hospitality Systems

19 december 2019

Payconiq heeft weer een partner die het leven een stukje gemakkelijker maakt. Met Index Hospitality Systems kun je, zonder dat je hoeft te wachten op het pinapparaat, mobiel afrekenen in de horeca.

Voor veel mensen is het een bekend fenomeen; je bent uit met vrienden, vraagt de rekening en moet vervolgens wachten op het pinapparaat. Uiteraard is dit wachten niet het einde van de wereld, maar elke minuut die je kunt spenderen aan iets anders dan wachten is natuurlijk mooi meegenomen.

Index maakt in de horeca gebruik van handhelds. Handhelds worden gebruikt om bestellingen op bij te houden. Normaal kun je met deze apparaten niet afrekenen en zul je moeten wachten op het pinapparaat. Tenzij je Payconiq hebt. Index zorgt ervoor dat er op de handhelds een Payconiq QR-code verschijnt. Deze kun je direct met je mobiel scannen, waardoor wachten op een pinapparaat overbodig is. Een ideale oplossing als het terrassenseizoen weer van start gaat.

Op dit moment kun je met Payconiq en Index betalen bij Gent aan de Schinkel, Van Mechelen en Lokaal van de Stad, maar hier zullen de komende periode veel horecagelegenheden aan worden toegevoegd. Via onze winkelzoeker kun je zien waar je met Payconiq kunt betalen. Op naar nog meer gezelligheid.