‘De manier om mobiel door het leven gaan’ De ticketoplossing van Sollidd.

11 maart 2020

Wie een evenement, festival of een sportwedstrijd bezoekt – zeker in de zomerperiode – kent de struggles. Want waar laat je je portemonnee in die zomerse outfit? Het liefst neem je zo min mogelijk waardevolle spullen mee tijdens een ontspannen dagje uit. Ticketorganisatie Sollidd heeft de oplossing gevonden. Het bedrijf maakt het mogelijk tickets en toegangsbewijzen voor evenementen aan te schaffen via Payconiq. Ook betalen op evenementen zelf kan in veel gevallen uitsluitend met je mobiele telefoon. “Onze doelgroepen en evenementen zijn met name plekken waar je zonder portemonnee wilt zijn, Payconiq biedt daar een oplossing voor”, zegt Willem van Kralingen, CIO van Sollidd.

Net als Payconiq wil Sollidd het leven makkelijker en vooral leuker maken. Door het bieden van een ‘no-nonsense’ ticketoplossing voor elk denkbaar evenement, versterkt het platform de ‘customer experience’. En dat begint bij het moeiteloos en snel aanschaffen van tickets. Sollidd, de ticketing-software van het multifunctionele betaal- en kassasysteem Twelve, ziet een ijzersterke toekomst weggelegd voor mobiel betalen en QR-code betalen. Een beeld dat versterkt werd tijdens de gesprekken met Payconiq. Een samenwerking tussen de twee dienstverleners was een logisch gevolg.

“De potentie van mobiel betalen voor onze klanten en partners, zoals Apenkooi, DGTL en het Sollidd-platform zelf, is enorm. Op het gebied van innovatie, maar vooral de mogelijkheid om echt mobiel door het leven te kunnen gaan sluit aan bij de wensen van onze doelgroep en de organisaties waar we mee samenwerken”, gaat Willem verder. “Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat er mooie combinaties gemaakt konden worden tussen de producten en diensten die wij aan ons netwerk en onze partners leveren en Payconiq.”

Het resultaat is een oprechte partnership van twee bedrijven die weten waar hun kracht ligt. “Net als Twelve en Sollidd weet Payconiq mensen aan zich te binden. Ze worden fan. Het is altijd leuk om met partijen te werken die gewaardeerd worden. Samen pakken we elke kans aan om vanaf poleposition te vertrekken. Nu én in de toekomst.”

Payconiq ook in jouw onderneming? Neem contact op