De rij voorbij met Payconiq en Hutten Tap & Pay

11 maart 2020

Maximaal van je welverdiende lunchpauze genieten? Met de nieuwe bestel- en betaalapp van Hutten zijn lange wachttijden bij de kassa van het bedrijfsrestaurant verleden tijd. Bestel en betaal jouw lunch direct met Hutten Tap & Pay en houd meer tijd over voor jouw gezonde maaltijd. Payconiq, specialist in mobiel betalen, is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze totaaloplossing en is de enige geïntegreerde betaalmethode in de app.

“We zijn de eerste cateraar in Nederland die een dergelijke app lanceert”, vertelt projectmanager Kevin Renirie van Hutten Catering. “De app is ontwikkeld als aanvullende dienst op de bestaande kassa’s om vooral tijdens piekmomenten de wachtrijen op te vangen.” Door de app te gebruiken voor het selecteren van een lunch naar keuze en de maaltijd snel en eenvoudig mobiel af te rekenen met Payconiq of te betalen bij de onbemande CCV-pinterminal houden gasten meer tijd over om van de lunch te genieten. “En onze medewerkers kunnen deze tijd weer benutten om gasten te informeren, adviseren en helpen bij het samenstellen van een gezonde lunch.”

Met mobiel betalen via Payconiq gaan bezoekers van bedrijfsrestaurants letterlijk ‘de rij voorbij’. “Uiteraard geeft de app Hutten de mogelijkheid minder of helemaal geen kassa’s meer in te zetten”, vervolgt Kevin. De app biedt gasten naast mobiel betalen en bestellen tevens de mogelijkheid het weekmenu in te zien en te sparen voor punten waarmee gratis producten te verdienen zijn. “En met de data die we verzamelen kunnen wij ons aanbod en de dienstverlening nog beter laten aansluiten op de behoefte van onze gasten.”

“De reacties zijn goed”, zegt Kevin over de introductie van de app in het eerste bedrijfsrestaurant. “We horen positieve geluiden over de tijdsbesparing door niet te hoeven wachten voor de kassa. Daarnaast houden gasten overzicht van hun uitgaven door de bestelhistorie en ze kunnen de kassabon digitaal ontvangen per mail. We zijn blij met het eindresultaat en kijken uiteraard uit naar een verdere uitrol van de app bij meerdere bedrijfsrestaurants.”

Ben jij ondernemer en wil jij ook Payconiq integreren? neem contact met ons op.