Betaal nu ook online met Payconiq bij The Little Green Bag

9 juni 2020

Het vinden en afrekenen van jouw ultieme fashion-item is nu nóg makkelijker geworden! Kun je in de fysieke winkels van The Little Green Bag – via een integratie in het SRS-kassasysteem – al ruim een jaar met Payconiq betalen, door de samenwerking met Payment Service Provider Buckaroo is QR-code betalen nu óók mogelijk in de app en webshop van dé fashionshop van Nederland. Shop till you drop vanuit je luie stoel! Vind jouw favoriete fashion-item in de webshop of app, scan de QR-code en maak jouw outfit helemaal compleet.

The Little Green Bag is hét shopadres voor trendy tassen, sieraden en accessoires van absolute topmerken. Elf jaar geleden startten Maria en Aramis Gandjapour The Little Green Bag en tot op de dag van vandaag staat de visie van toen nog altijd fier overeind. “Bij The Little Green Bag draait het om betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en dat persoonlijke aspect waardoor de klant zich helemaal op het gemak voelt. Hiermee geven wij net dat beetje extra tijdens de reis van de klant, op zoek naar het ultieme fashion-item. Wij streven ernaar om altijd de nieuwste trends in onze collectie te vertegenwoordigen, zodat er voor ieder wat wils te vinden is”, zegt Maria.

De samenwerking met Buckaroo biedt omni-channel-klant The Little Green Bag de kans om online door te groeien. “Met de integratie van Buckaroo hebben we op een snelle en handige manier meer betaalmethodes toegevoegd aan de check-out. We zijn heel blij met de fijne manier van communiceren en het snelle handelen.”

Net als de shopervaring van The Little Green Bag is dankzij Buckaroo en Payconiq nu ook betalen nóg toegankelijker. “Tegenwoordig zijn online shoppen en apps niet meer weg te denken en Payconiq vult deze markt uitstekend aan. Klanten kunnen nu eenvoudig mobiel bestellen en betalen via onze app en webshop. Veilig, vertrouwd, snel en geschikt voor elke telefoon en elk tablet. Een uitstekende aanvulling op hoe wij onze dienstverlening ook in deze moderne tijden steeds verder uitbreiden.”

Bestel en win!
“Om de toevoeging van mobiel betalen met Payconiq in de app en in de webshop te vieren, hebben we samen een leuke actie opgezet. De eerste 150 klanten die hun bestelling afrekenen met Payconiq ontvangen gratis een Mister Miara-sleutel (t.w.v. € 9,95) en betalen geen verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,-. Ook verloten we ook een superleuk winpakket vol met gave goodies – met een waarde van liefst € 250,-! – onder de eerste 150 betalingen via Payconiq. Dus waar wacht je nog op? Bezoek onze webshop of app, vind jouw favoriete fashion-item en pay fast, pay easy, Payconiq!”

Wil je jouw klanten ook laten betalen met de Payconiq QR-code? Meld je nu aan.