Betaal veilig en snel bij Moeke

9 juni 2020

Eindelijk kunnen we ook weer op het terras genieten van het mooie zomerweer. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Moeke heeft dé oplossing voor veilig en snel mobiel betalen in huis. In de acht grandcafés kunnen bezoekers vanaf nu ook met Payconiq betalen.

Mobiel QR-code betalen, simpel, en met een snelle check-out. Daar proosten we op!

Het borrelt en het bruist weer bij Moeke. Gelukkig maar. Want nu de dagen langer worden en we het thuiszitten inmiddels toch echt wel een beetje zat zijn, is niets fijner dan van een heerlijk drankje genieten. Natuurlijk is iedereen ook weer van harte welkom bij de grandcafés van Moeke. En gasten kunnen vanaf nu hun bonnetje ook met Payconiq betalen.

Vraag je om de bon en betaal je met Payconiq? Dan scan je eenvoudig met je mobiel de QR-code op de handheld. Zo hoef je niet te wachten op de betaalterminal of jouw wisselgeld, vermijd je de drukte en profiteer je van het gemak van gepast mobiel betalen, altijd en overal. De QR-code wordt gegenereerd door de techniek van Index Hospitality Systems, de leverancier van de handhelds van Moeke. Met de innovatieve, veelzijdige, moderne en vooral veilige betaaloplossing van Payconiq worden gasten volledig op maat bediend. En dat is helemaal Moeke.

Wissel cash voor mobiel
De samenleving verandert. Net als de manier waarop we met elkaar omgaan. Nieuwe ontwikkelingen zijn straks de norm. Ook betalen verandert. Cash is niet langer king, maar op z’n retour. Geen cash, geen kleingeld, geen probleem. Wil je meer weten onze moderne betaaloplossingen voor de horeca ?

Neem dan direct contact op! Pay fast, pay easy, Payconiq.