Prestop en Payconiq: veilig bestellen en betalen op afstand

2 juli 2020

Op steeds meer plekken in de Benelux kom je ze tegen: interactieve touchscreens. Van bestelzuilen en displays tot digitale menu’s en kiosk-software, tegenwoordig is informeren, reserveren, bestellen en betalen net zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk als jouw smartphone. Ook voor Payconiq is de self-service-markt één van de vele gebieden waar onze omni-channel betaaloplossing in rap tempo aan terrein wint. Zo kom je Payconiq onder meer tegen in de interactieve bestelzuilen van onze partner Prestop.

Als leverancier van presentatiemiddelen ondersteunt Prestop ondernemers en organisaties sinds 1983 bij het informeren en presenteren. Door vroegtijdig in te spelen op de enorme opmars van touchscreens, was de ‘Value Added Manufacturer’ de toekomst ver vooruit. Het resultaat van die ambitieuze en uitgesproken visie? Hightech interactieve oplossingen, grenzeloze mogelijkheden, sensationele ervaringen en ongeëvenaard gebruiksgemak. “We willen de ultieme beleving voor elke gebruiker creëren”, zegt Alexander Aelberts, directeur van Prestop. Oók wanneer het op betalen aankomt is de optimale touch-oplossing nu binnen handbereik.

QR-code-betalen: zéker nu

Samen met Payconiq geeft Prestop vorm en inhoud aan mobiel en interactief betalen – een must binnen de moderne samenleving. Door de betaaloplossing van Payconiq te integreren in de bestelzuilen – in samenwerking met Payment Service Provider Buckaroo – biedt Prestop klanten en consumenten de mogelijkheid mobiel te betalen via het scannen van een QR-code – altijd én overal. “Juist nu maakt Payconiq het verschil. De QR-code is namelijk veilig op afstand te scannen, zelfs vanaf 1,5 meter”, benadrukt Guido Vermeent, CEO van Payconiq.

De Broodjesbus: veilig bestellen en betalen in coronatijd

Als onafhankelijke producent van high-end touch-oplossingen werkt Prestop samen met verschillende Payment Service Providers. “En door de aanwezige IT-kennis is samenwerken met kassaleveranciers net zo eenvoudig en prettig. Voor alle partijen. Samen met onze IT- en applicatiespecialisten bieden we ondersteuning bij de implementatie van de bestelzuilen. Alles met als doel dat de eindgebruiker kan vertrouwen op optimaal functionerende bestelzuilen en betrokken ondersteuning.” De brede inzetbaarheid en de sterke wens om klanten continu en op alle gebieden te voorzien van innovatieve oplossingen op hard- en softwaregebied, leidde tot een soepel één-tweetje met Payconiq.

Payconiq pioniert

Aelberts noemt Payconiq een pionier. “Payconiq zag jaren geleden al dat QR-code betalen de optimale betaalwijze is. Het betalen van de toekomst, die past bij de samenleving van nu. Doordat onze klanten van ons verlangen dat wij hen adviseren over de voor- en nadelen van diverse betaalmethodes en -oplossingen, hebben wij als een van de eerste bedrijven in onze branche Payconiq geïmplementeerd binnen onze producten – in dit geval in een bestelzuil voor PostNL. De integratie verliep vlekkeloos, mede door de korte lijnen en het actieve en oplossingsgerichte handelen van Payconiq.”

Een ander voordeel van de samenwerking met Payconiq is volgens Aelberts de manier waarop Payconiq zich laat zien. “Payconiq promoot haar betaaloplossing actief en denkt mee over welke doelgroepen en branches voor beide bedrijven interessant zijn. In tijden van de coronacrisis, veroorzaakt door het COVID-19-virus, blijkt nog maar eens hoe vroeg Payconiq er al bij was. De voordelen van mobiel betalen en QR-code betalen hoeven we nu niet meer uit te leggen aan onze klanten en gebruikers. Tel daar de ruime ervaring, flexibiliteit en betrokkenheid van Payconiq bij op en je begrijpt waarom wij Payconiq van harte aanbevelen bij collega-bedrijven!”

Wil jij ook een bestelzuil in jouw winkel of op locatie?
Meld je direct aan en krijg de bestelzuil nu 1 maand gratis op proef!
(Vraag naar de voorwaarden en de beschikbaarheid is beperkt)