Guido Vermeent benoemd tot CEO van Payconiq International

7 juli 2020

Luxemburg 7 juli 2020 – Na Payconiq Nederland opgericht te hebben en daar drie jaar lang leiding te hebben gegeven, wordt Guido Vermeent de nieuwe CEO van Payconiq International. Samen met Stijn Van Brussel, COO van Payconiq International, zal hij de payment sector van de toekomst blijven ontwikkelen en vormgeven. Guido heeft meer dan 10 jaar ervaring met nieuwe technologieën, marktontwikkeling en digitalisering van betaalmethoden in de bank- en telecom sector. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de sector is Payconiq International klaar om het ​​verschil te maken in de wereld van mobiele betalingen in Europa. Guido zal het roer overnemen van Jeroen Verrydt, die optrad als ad-interim CEO. Jeroen zal het management en de Raad van Commissarissen blijven adviseren.

Guido Vermeent en Stijn Van Brussel streven naar een managementstijl gebaseerd op samenwerking, eigenaarschap en transparantie. Zij zullen nauw samenwerken met de Raad van Commissarissen en de andere stakeholders om de strategie van Payconiq International voor de komende jaren vast te stellen.

‘Ik vind het een eer om deze internationale rol, drie jaar na het opbouwen van het Nederlandse bedrijf, te vervullen. We zullen doorgaan met het ontwikkelen van het potentieel dat betalingen met QR-code op de markt brengt. We hebben een sterk team, sterk betalingsplatform en we zullen ons merk, onze producten en diensten blijven verbeteren om te groeien, zowel in nieuwe als bestaande markten,’ zegt Guido Vermeent.

Klaar voor duurzame groei

Een maand geleden benoemde Payconiq International Stijn Van Brussel als de nieuwe Chief Operating Officer. ‘Ik kijk er naar uit om samen te werken met Guido en gezamenlijk een koers uit te zetten voor het succes van Payconiq International. We kennen elkaar al jaren en ik ken hem als iemand die om mensen geeft en teamwerk waardeert’, reageert Stijn.

Voor Mark Buitenhek, voorzitter van de Raad van Commissarissen, zijn de nieuwe managers erg gedreven om Payconiq International nog succesvoller te maken. ‘Ze kennen het bedrijf heel goed en ik ben ervan overtuigd dat ze de kansen zullen grijpen om het innovatieve betalingsplatform van Payconiq op te schalen’, voegt hij eraan toe.

‘Payconiq International streeft naar aanhoudende groei en zoekt kansen in bestaande en nieuwe markten’, zegt Guido Vermeent. Hij vervolgt: ‘Ik kwam bij het bedrijf omdat ik geloof in mobiele betalingen met QR-codes. Ik kijk er naar uit Payconiq International te helpen bij de ambitieuze doelen die wij hebben’.