Gastvrij en klantvriendelijk: betalen met Payconiq bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen

29 maart 2021

De opleiding Horeca van Scholengemeenschap De Rooi Pannen in Tilburg maakt sinds kort gebruik van de betaalmethode Payconiq. En het mooie is: juist bij deze opleiding is dat als een mes dat aan twee kanten snijdt. Studenten gebruiken Payconiq zelf en daarbij kunnen ze de innovatieve manier van contactloos betalen aanbieden aan gasten.

Payconiq heeft zijn intrede gedaan bij de opleiding Horeca van De Rooi Pannen in Tilburg. In de aula kunnen studenten hun kopje koffie of een broodje voortaan snel en contactloos afrekenen met hun smartphone. Het scannen van een QR-code volstaat. Contant geld of bankpasjes zijn niet meer nodig. Kortom: maximaal betaalgemak.

Educatief en klantvriendelijk

De Rooi Pannen in Tilburg gaat ook in de onderwijsrestaurants en het onderwijshotel gebruik maken van de mobiele betaaloplossing Payconiq. Gery van Nistelrooij, adjunct-directeur Horeca van De Rooi Pannen daarover: “We stellen gasten van een van onze vijf onderwijsrestaurants en het onderwijshotel in staat om via een QR-code handig en snel af te rekenen na hun bezoek. Omdat onze studenten de personeelsleden zijn van deze restaurants en van het hotel, maken zij op een natuurlijke manier kennis met de snelheid en het gemak van een innovatieve, contactloze betaalmethode. Bovendien maakt de betaalmethode Payconiq het mogelijk om op gepaste afstand te betalen. Ook dat is klantvriendelijk, zeker nu.”

Maatwerk

Bij De Rooi Pannen is de introductie van Payconiq gekoppeld aan de komst van een nieuw kassassysteem van Janssens Kassasystemen. En dat is volgens Jeroen van den Heuvel van Janssens een perfecte match: “Mobiel betalen is in opmars en wordt steeds belangrijker. Bij Janssens Kassasystemen geloven we dat je heel goed moeten kijken naar de omgeving van de klant en de operationele situatie. Bij de opleiding Horeca van Scholengemeenschap De Rooi Pannen, was het advies om Payconiq te gaan integreren logisch. De Rooi Pannen zocht namelijk naar een vervanging van het digitale betaalsysteem voor studenten, maar dan zonder een fysiek op te waarderen pas of het gebruik van debet- of credit cards. Payconiq sluit naadloos aan bij deze vraag.”

Meer informatie over Payconiq