Payconiq Logo
Bekend van:

Maak mobiel QR-code betalen mogelijk voor al jouw klanten.

Geen extra systemen voor jou, wel het gemak van mobiel betalen voor jouw klanten. Snel en makkelijk. Tegen een scherp tarief.(Nu tijdelijk geen transactiekosten)

Een initiatief van Europese banken

QR-code betalen met mobiel is de toekomst.

Betalen is steeds eenvoudiger. De ontwikkelingen van het betalingsverkeer volgen elkaar in een razend tempo op: van cash, naar pinnen, naar contactloos betalen. En nu is er nog een extra optie: QR-code betalen met je mobiel. Maak je klaar voor de toekomst met Payconiq.

Hoe Payconiq werkt voor consumenten:

  1. Download de gratis app van Payconiq op je smartphone en koppel eenmalig je bankgegevens. Betaal overal snel en makkelijk mobiel.
  2. Of scan binnenkort de Payconiq QR-code met je bank-app. Payconiq wordt geïntegreerd in de bank-apps van grote banken als Rabobank en ING ( + 5 miljoen gebruikers).

Nu meer dan 1 miljoen app downloads in de Benelux

Het gemak van mobiel QR-code betalen, ook in jouw onderneming.

Payconiq werkt samen met diverse kassasystemen en Payment Service Providers. Ondernemers kunnen consumenten snel en zonder extra handelingen het gemak van QR-code mobiel betalen bieden. Vraag Payconiq aan voor jouw webshop, winkel of supermarkt. Wij helpen je graag verder.

Deze ondernemers gingen je al voor:

De kosten op een rijtje

Geen opstart-, abonnements- of servicekosten

Al vanaf Euro 0,06 per transactie

Kosten zijn afhankelijk per product. Bij koppeling met een Payment Service Provider zijn de voorwaarden van toepassing die deze PSP hanteert.

Geen kosten dus als er geen transacties plaatsvinden

Ja, ik wil de Payconiq betaalmethode (Nu tijdelijk geen transactiekosten)

Ontdek de QR-code mobiele betaaloplossingen van Payconiq.

Online afrekenen in de webshop.

Laat jouw klanten veilig en snel mobiel betalen. In één stap een online aankoop én betaling doen.

Ontdek de mogelijkheden voor webshops

Makkelijk mobiel overal betalingen accepteren.

Laat jouw klanten snel en contactloos mobiel betalen via een QR-code aan de voordeur. Met een QR-code sticker, jouw eigen tablet, smartphone of betaalterminal.

Ontdek de mogelijkheden voor bezorging

Afrekenen in de supermarkt, winkel, horeca of op een evenement.

Laat jouw klanten snel en contactloos mobiel betalen via een QR-code in jouw winkel. Met een QR-code sticker, jouw eigen kassasysteem, tablet, smartphone of betaalterminal. Zo de rij voorbij. Mét of zónder kassabemanning.

Ontdek de mogelijkheden voor offline

Omnichannel: zowel online als offline afrekenen met één methode.

Laat jouw klanten snel en contactloos mobiel betalen met een QR-code. Via een QR-code sticker, jouw eigen tablet, smartphone of betaalterminal. Een alles in-één-oplossing voor jouw webshop en offline kanalen.

Ontdek de mogelijkheden voor omnichannel

FAQ

Wat is het voordeel van Payconiq ten opzichte van Apple Pay?

Payconiq maakt betalen met je telefoon voor iedereen mogelijk. De app is geschikt voor élk type toestel en gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Payconiq werkt samen met vrijwel alle grote banken in Nederland en België. Dus ongeacht bij welke bank je een rekening hebt, ook jij kunt met Payconiq betalen. Door Payconiq eenmalig direct aan je bankrekening te koppelen kun je overal in de Benelux veilig en snel betalen met je mobiel: in winkels, online en onderling. Ook op plekken waar géén pinterminal is kun je afrekenen met Payconiq want met QR-codes kun je overal eenvoudig betalen. Denk bijvoorbeeld aan onbemande tankstations of de toiletjuffrouw, maar ook webshops die je op locatie bezoekt, via een bestelzuil of je laptop.

Wat zijn de voorwaarden om Payconiq te gebruiken in Nederland?

Zie hiervoor de gebruikersvoorwaarden op de website van Payconiq: https://www.payconiq.nl/Terms_NL_Consumer.pdf.

Kan iemand anders met mijn telefoon geld overmaken?

Nee, de betalingen moeten geverifieerd worden met jouw pincode, vingerafdruk of Face ID.

Is het downloaden en gebruik van de Payconiq app gratis?

Ja, je downloadt en gebruikt de Payconiq-app gratis. Je mobiele operator kan je wel kosten aanrekenen voor het gebruik van de app, bijvoorbeeld wanneer je mobiele data gebruikt.

Wie kan ik betalen?

Je kan iedereen uit je adressenboek op je mobiel direct betalen, waar ook ter wereld! De ontvanger moet wel zichzelf ook geregistreerd hebben met de app. Daarnaast kan je betalen bij alle on-line/off-line winkels die zijn aangesloten bij Payconiq in Nederland, België en Luxemburg.

Hoe lang duurt het voor het geld is overgemaakt?

Betalingen zijn direct zichtbaar in de app, en de volgende werkdag op de rekening.

Is er een lijst van alle winkels waar ik kan betalen?

Op onze website kun je via de store locator gemakkelijk zien waar je met de app kunt betalen!

Ik ben mijn PIN vergeten, wat kan ik doen?

Toets vijf keer je pincode verkeerd in. Dan verschijnt er een bericht waarmee je je pincode opnieuw kun instellen. Wanneer je daarop drukt, wordt de app tijdelijk geblokkeerd. Je kunt je pincode dan opnieuw instellen, op dezelfde manier als toen je jezelf voor het eerst registreerde. Wanneer je je bevestigingscode hebt ontvangen, voer je die in de app in. Vervolgens stel je een nieuwe pincode in door de instructies op het scherm te volgen.

Is Payconiq veilig en kan ik het vertrouwen?

Payconiq voldoet aan de hoogste beveiligingsnorm. Jouw persoonlijk data is versleuteld en beveiligd met een pincode of vingerafdruk.

Maak mobiel QR-code betalen mogelijk voor al jouw klanten.

Geen extra systemen voor jou, wel het gemak van mobiel betalen voor jouw klanten. Snel en makkelijk.
Tegen een scherp tarief.