Payconiq Logo

Betalen met je telefoon

Onze smartphone, we kunnen niet meer zonder. Overal waar we gaan zijn we online en ‘connected’, dus waarom halen we niet méér uit onze mobieltjes?

Gemakin je broekzak

Payconiq maakt betalen leuker… Nou ja, in elk geval makkelijker. Vergeet versleten bankpasjes en creditcards of kaartlezers die vaker niet dan wel werken en betaal ook altijd gepast. Ben jij klaar voor de toekomst? Met de Payconiq-app betaal je overal, voor alles. Onderweg en onderling. Betalen met je telefoon, dat is betaalgemak in je broekzak.

Er komt geen pas aan te pas

Of je nu online die ene must-have voor je kledingkast niet wilt laten lopen, nog even een snelle boodschap bij de buurtsuper doet, een rondje in de sportkantine geeft of een zomers festival bezoekt, met Payconiq reken je eenvoudig af. Het enige wat je hoeft te doen is de QR-code scannen. Koppel je bankrekening eenmalig aan de app en je kunt direct betalen. Waar en wanneer dan ook. Geen cash? Geen probleem. Je kunt je portemonnee met een gerust hart vergeten. Wil jij weten waar je kunt betalen met je telefoon? Dagelijks kiezen nieuwe winkels voor het gemak van mobiel betalen. Check onze website voor de Payconiq-winkels bij jou in de buurt!

Veilig online en offline betalen met je telefoon

De Payconiq-app is niet alleen makkelijk, maar vooral veilig. Al jouw persoonlijke data is versleuteld en de app kan alleen geopend worden met jouw vingerafdruk of unieke pincode. Ben je ondernemer en wil je jouw klanten op maat bedienen met eenvoudig en snel mobiel betalen? Payconiq werkt met vrijwel alle kassasystemen en integrators. Je hoeft als ondernemer dus geen extra systemen aan te schaffen, je integreert Payconiq rechtstreeks in het kassasysteem of de pinterminal. Online en offline, groot en klein. Simpel, snel en tegen een scherp tarief. Betalen met je telefoon is de nieuwe standaard. En daar mag je ons op afrekenen.

Payconiqbetrouwbaar betaalgemak

Payconiq is een initiatief van verschillende Europese banken, zoals ASN Bank, ING, Regio Bank, Rabobank en SNS. De app is eenvoudig en snel te koppelen aan élke Nederlandse bankrekening. Eén keer je bankgegevens invoeren is genoeg, voor je het weet kan ook jij veilig en snel betalen met je telefoon. Payconiq biedt betrouwbaar betaalgemak voor iPhone en Android. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Pay fast, Pay easy, Payconiq.