Payconiq Logo
transparant
logo_pq_ippies-1

Spaar automatisch ippies punten bij iedere betaling met Payconiq.

Spaar gratis ippies punten

bij online én offline aankopen!

Start vandaag nog met het sparen van ippies punten. Betaal met Payconiq in de winkel of webshop en ontvang bij elke aankoop gratis én automatisch 10 ippies punten in je account. Elke ippie punt is geld waard en kun je inwisselen op ippies.nl voor cadeaukaarten (o.a. bol.com en Coolblue) en kortingen. 

 Je koppelt je ippies account met Payconiq binnen 1 minuut met de Payconiq app en je krijgt direct 150 ippies cadeau! Ben je al lid van ippies? Dan krijg je voor het koppelen met Payconiq 50 ippies cadeau.

Hoe spaar ik ippies

met Payconiq?

Stap 1.

Download de Payconiq app in de App Store of Google Play Store en koppel je bankrekening. Payconiq werkt met elke bank in Nederland. 

Stap 2.

Voeg ippies eenvoudig toe aan je Payconiq app. Ga hiervoor naar het instellingen menu in de app en voeg een nieuwe klantkaart toe. Kies hier voor ippies en vul je e-mailadres in dat je wil gebruiken voor je nieuwe ippies account. Heb je al een account bij ippies? Geef dan dat e-mailadres op. 

Stap 3.

Perfect! Ippies is nu gekoppeld aan je Payconiq app. Je spaart nu automatisch én gratis 10 ippies bij ieder betaling vanaf € 1,- bij alle winkels en webshops in de BeNeLux waar je met Payconiq kan betalen. Benieuwd waar je met Payconiq kan betalen? Check de winkelzoeker

transparant 2

Wat is ippies?

ippies is het snelste online spaarprogramma van Nederland. Via ippies spaar je bij elke online aankoop bij één van de aangesloten webshops ippies. Momenteel zijn er meer dan 2.100 aangesloten webshops waar dit kan. Een ippie is een internetpunt met een vaste waarde van €0,01. Het aanmelden en sparen bij ippies is geheel gratis!

Kijk de video hiernaast om te zien hoe het werk of bezoek de website van ippies voor meer informatie!

Wat is Payconiq?

Payconiq is een internationale betaalmethode voor mobiel betalen en is een initiatief van diverse Europese banken, waaronder Rabobank, ING en De Volksbank.

Payconiq biedt een veilige en betrouwbare manier van betalen via je smartphone welke zeer eenvoudig in gebruik is.

Waar kan ik ippies sparen

met Payconiq?

Bij elke winkel of webshop waar je met Payconiq kunt betalen spaar je automatisch én gratis 10 ippies bij elke betaling vanaf € 1,- ! Kijk voor alle plekken waar je met Payconiq kan betalen op onze winkelzoeker.

bristol_logo-1
anwb-logo
jeans centre
top 10 logo
voetbalshop
bruna logo
logo-Haarshop-2020
download
small_image
Suitable-logo

Start met sparen!

Download de app, koppel je bankrekening en vergeet gedoe met pasjes en kaartlezers.
Je koppelt je ippies account met Payconiq binnen 1 minuut met de Payconiq app en je krijgt direct 150 ippies cadeau! Ben je al lid van ippies? Dan krijg je voor het koppelen met Payconiq 50 ippies cadeau.

Heb je Payconiq al? Open de app!

Heb je een vraag?

Heb je problemen met de Payconiq app?
Neem contact op met de Payconiq klantenservice.

 Lukt het koppelen niet of heb je een andere vraag over de koppeling tussen Payconiq & ippies?
Neem contact op met de ippies klantenservice.