Payconiq Logo

Payconiq Go

Laat je klanten betalen met Payconiq, zonder een duur kassasysteem of pinterminal: Payconiq Go is overal en altijd te gebruiken.

Je browserals kassa

Payconiq Go is ideaal voor kleinere ondernemers: een kassasysteem om betalingen te ontvangen zonder abonnements- of opstartkosten. Gewoon, via je eigen tablet of smartphone.

Simpelen snel

De interface van Payconiq Go is simpel en gemakkelijk te bedienen. Je logt in met een eigen wachtwoord waarna je direct een bedrag kan invoeren. Optioneel kan een beschrijving worden toegevoegd. Druk op de ‘Toon QR-code” knop en de QR-code waar de klant mee kan betalen wordt direct getoond.

In het gratis Verkoop Portaal kan je inloggen en zie je een overzicht van alle voltooide betalingen die je gemakkelijk kan downloaden voor de administratie.

Tegen eenlaag tarief

Payconiq Go is scherp geprijsd voor ondernemers: je betaalt slechts €0,06 per transactie. Er zijn geen abonnements- of opstartkosten.

Ook direct Payconiq betalingen aanbieden aan jouw klanten? Vul hieronder je contact gegevens in en onze Support afdeling neemt contact met je op.