Payconiq Logo

Payconiq app stopt in Nederland

De mobiele betaal-app Payconiq gaat stoppen in Nederland. Vanaf 1 januari 2022 kun je in Nederland niet meer betalen met Payconiq.

Lees hier meer. 

Groot, klein, in winkels en online voor elke onderneming

 

Jouw klanten doen alles met hun telefoon: prijzen opzoeken, routes naar de winkel opvragen, artikelen vergelijken. Maar betalen met een telefoon klinkt nog als toekomstmuziek. Net zoals toen enkele jaren geleden contactloos betalen werd geïntroduceerd.

De toekomst is sneller realiteit dan je denkt. Dankzij Payconiq kun je jouw klanten nu het gemak van mobiel betalen laten ervaren. Overal: in de winkel, de webshop en in je app.

Eenvoudige integratiein je winkel, webshop of app

Winkel

Payconiq is rechtstreeks te integreren in je kassasysteem of pinterminal. Je laat in jouw winkel een QR-code zien op een sticker bij de kassa, customer facing kassascherm of pinterminal. Je klant scant de QR-code dan met de app op zijn telefoon. Even bevestigen en betaald!

Heb je geen kassa? Dan is Payconiq Go iets voor jouw onderneming.

Webshop

Payconiq werkt samen met payment service providers voor online en app2app-betalingen. Ook zonder payment service provider kun je Payconiq integreren in je webshop. Voor het afronden van een online bestelling verschijnt een unieke QR-code op het scherm. Je klant scant die met de Payconiq-app en rekent zo af zonder jouw pagina te hoeven verlaten. Op mobiel werkt het net zoals de app2app koppeling.

Payconiq werkt vrijwel met alle systemen voor gemakkelijke integratie. Bijvoorbeeld:

Veilig en vertrouwd

Payconiq is een initiatief van grote Europese banken. Dat betekent dat Payconiq strenge veiligheids- en privacyeisen hanteert zoals je dat ook van een bank kunt verwachten. Door nauw met banken samen te werken biedt Payconiq een betrouwbare betaalervaring voor u en uw klanten.

Een initiatief van grote Europese banken

Lage kosten voor jouw onderneming

We houden de kosten voor jouw onderneming graag laag. Payconiq rekent een vast bedrag per gemaakte transactie. Installatiekosten of maandelijkse abonnementskosten vragen we niet.

Meer dan 60.000 ondernemingen gingen je voor in de Benelux, zoals:

Zij gingen je voor

Marielle Lauwers Spar

“Mobiel betalen heeft de toekomst. Door als een van de eerste winkels Payconiq als betaalmiddel aan te bieden lopen wij vooruit op de trend en bieden we onze klanten dat extra stukje service. Daarmee maken we het verschil.”

Tom Veldhuis Apenkooi Events B.V.

“Duurzaamheid staat centraal voor onze festivals. Tijdens DGTL Amsterdam 2019 boden wij als eerste festivalorganisator in Nederland mobiel betalen met Payconiq aan, direct aan de bar. Op het drukste moment tijdens dit festival werd 20% van alle transacties met Payconiq gedaan.”

Jasper Jonkers Ledlampendirect.nl

“Wij hebben nog steeds veel klanten die via de desktop een aankoop doen. Met Payconiq gaat het check-out proces een stuk sneller, wat de conversie ten goede komt. Maar ook onze mobiele klanten kunnen dankzij de directe koppeling met de app net zo snel afrekenen. Het integreren van Payconiq was dankzij Buckaroo een fluitje van een cent.”